Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle

Op steenworp afstand van het centrum van Zwolle vind je al meer dan 20 jaar Oostenrijkse taferelen in een grote loods. Wanneer jij bij Indoor Skicentrum Zwolle binnenloopt, vergeet je de tijd en word je verrast door de typische geur van hout en hard werken. Sluit jij jouw ogen, dan veranderen de rollerbanen in twee adembenemende pistes bedekt met zachte poedersneeuw.

Plezier staat altijd voorop

Wanneer je eenmaal gewend bent aan al het moois is het tijd om aan de slag te gaan. Onze instructeurs begeleiden jou vanaf jouw reservering tot het moment dat je, na een intensieve tijd op de latten, geniet van een heerlijke chocolademelk met slagroom. Onder het genot van prachtige muurschilderingen en persoonlijke aandacht haal jij alles uit jouw lessen wat erin zit. Zo kun jij tijdens jouw wintersportvakantie doen wat jij het liefste wilt, en dat is skiën of snowboarden. Ben jij een ervaren skiër of snowboarder? Ook dan ben jij bij ons van harte welkom. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Werk aan je techniek, je kracht of gevoel. Onze eindeloze pistes zijn in iedere situatie een goed begin van de wintersportperiode.

Bij Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle werken wij niet met automatische systemen, maar plannen wij iedereen persoonlijk in. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd onder de juiste begeleiding skiet of snowboard op jouw niveau. Hierbij staat jouw plezier natuurlijk altijd voorop. Neem gerust je familie en vrienden mee om jouw kunsten te bewonderen. Vanuit onze skihut hebben zij niet alleen een goed overzicht op de rollerbanen, maar is het met een hapje en drankje ook gewoon een fijne plek om heerlijk te vertoeven. Naast het volgen van skilessen en snowboardlessen kun je bij ons terecht voor complete ski- en snowboard cursussen, clinics (scholen en sportverenigingen), kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, après ski party’s, familiefeesten, vergaderingen en nog veel meer.

kinderfeestje-zwolle

Bekijk onze diensten

Wat kunnen wij voor jou doen?

Virtuele tour

Grotere baan

Nu is het moment om te beginnen!

Introductie les? Dat kan!