Leer skiën, snowboarden of verbeter je techniek

Skiles voor kinderen

Skiles voor kinderen? Het Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle is gespecialiseerd in skiles voor kinderen! Wij geven les aan kinderen vanaf 5 jaar, omdat wij van mening zijn dat pas vanaf 5 jaar maximaal rendement uit de lessen wordt gehaald. Speciaal voor kinderen tussen 5 en 12 jaar hebben wij de kidsclub.

skiles-zwolle

Speels leren skiën

De kidsclub

De lessen worden aangeboden door speciaal opgeleide kinderleraren die gespecialiseerd zijn in het geven van skiles voor kinderen. Tijdens de skiles wordt op een speelse manier gewerkt aan het leren skiën. Bij de kidsclub staan de kinderen met leeftijdsgenootjes van hetzelfde skiniveau op de baan. Onze hands-on manier van plannen is jaar in jaar uit een zeer effectieve manier bewezen om deze indeling altijd goed te matchen. De kinderen staan met maximaal drie tegelijk op de baan, dit is natuurlijk hartstikke gezellig. Soms lukt het ons niet om een derde skiër te vinden. In dat geval gaat de gezelligheid voor hetzelfde tarief gewoon door met personen. Omdat de kinderen met zijn drieën tegelijk kunnen lessen is het tarief ook nog eens voordeliger.

Tarief & duur
6 lessen kidsclub op de zaterdagmiddag in november en december 2022. Aanvang lessen 11 november.
Kosten € 215,00.

Aanvang 6 lessen op 6 januari 2024 voor de zaterdag en op 10 januari 2024 voor de woensdagmiddag. De kosten zijn € 215,00.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak

Grotere baan

Nu is het moment om te beginnen!

Introductie les? Dat kan!