Openingstijden en bereikbaarheid

Heb je vragen naar aanleiding van de openingstijden van Indoor Ski Centrum Leenman neem dan contact met ons op.
apres-ski-skihut

Openingstijden

Vanaf 30 september zijn wij dagelijks geopend. Vanwege de drukte in januari en februari kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Je kunt jouw vragen daarom ook per mail stellen.

In het laagseizoen kunnen onze openingstijden afwijken. Het is dan ook verstandig om in deze periode eerst even contact met ons op te nemen. In juli en augustus zijn wij in overleg geopend voor feesten en partijen.

Maandag - let op, openingstijden wijken vanwege laagseizoen de gehele week af van wat op de site staat. Neem contact met ons op om er zeker van te zijn wanneer we geopend zijn.

14:00 - 22:30

Dinsdag

14:00 - 22:30

Woensdag

12:00 - 22:30

Donderdag

14:00 - 22:30

Vrijdag

14:00 - 22:30

Zaterdag

09:30 - 19:30

Zondag

09:30 - 19:30

Ook buiten onze openingstijden zijn er nog vele mogelijkheden om lessen te boeken. Informeer naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer of met de fiets. Je vindt ons vlakbij de A28, afslag Zwolle centrum. Daarna is het nog 3 minuten rijden.

Voor de laatste 50 meter volgt de beschrijving hieronder:

Het laatste gedeelte rijd je over de Willaert straat. Deze straat rijd je geheel uit tot je bij een openstaand hek aankomt. Daar ga je doorheen. Daarna sla je direct rechtsaf en dan ligt het skicentrum aan de linkerhand. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Grotere baan

Nu is het moment om te beginnen!

Introductie les? Dat kan!