Skicursus

Leer skiën, snowboarden of verbeter je techniek

Een intensieve bezigheid

Plan 3 of 6 lessen

Voor alle skiërs bieden wij naast de lessen die vrij ingepland worden, ook een aantal cursussen aan. Deze cursussen bestaan uit 3 of 6 lessen. De skicursus wordt gegeven op vaste tijdstippen. Neem gerust contact op om te vragen naar de cursusdata. De cursussen worden aangeboden voor een voordelig tarief. Het is niet mogelijk om de lessen op een ander tijdstip in te halen. In geval van ziekte kan de les als last-minute les worden ingehaald. Cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmelding. Klik op onze ski cursus agenda voor data en beschikbaarheid van de verschillende cursussen.
skiles-zwolle
skiles-zwolle

Kerst ski- en snowboardcursus

Tijdens de kerstvakantie vindt op  27, 28 en 29 december 2023 de oliebollencursus en op 3, 4 en 5 januari 2024 de nieuwjaarscursus plaats

Drie achtereenvolgende dagen lessen op het hetzelfde tijdstip bij dezelfde leraar voor een nog hoger rendement.

De kosten zijn € 115,- per persoon (in plaats van € 151,00).

Zes weken aansluitend les.

Beginnerscursus skiën.

Ga je voor het eerst op wintersport, heb je ooit een keer een dagje op de latten gestaan, of heb je helemaal geen ervaring? Dan is de beginnerscursus iets voor jou.

De cursus wordt aangeboden op vaste avonden. Het voordeel van een beginnerscursus is dat je zes weken aansluitend les hebt van dezelfde leraar en in dezelfde groep. De leraar heeft binnen de lessen genoeg mogelijkheden om te schuiven met de indeling zodat je altijd bij iemand op de rollerbaan staat van hetzelfde niveau.

Bekijk de ski cursus agenda voor de data.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak

Grotere baan

Nu is het moment om te beginnen!

Introductie les? Dat kan!