Bedrijfsfeest organiseren

Wil jij een bedrijfsfeest in Zwolle organiseren? Het Indoor Ski Centrum Leenman biedt een aantal leuke mogelijkheden om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. In onze unieke feestlocatie organiseer jij een feest wat je nooit gaat vergeten! Ook voor het organiseren van een verjaardagsfeest, familiefeest of teamuitje in Zwolle kan je uitstekend bij ons terecht. Bij ons vind je de ideale combinatie tussen sportiviteit en gezelligheid.

apres-ski-skihut

Voor al uw bedrijfsfeesten

bedrijfsfeest Zwolle in onze gezellige skihut organiseren

Bij aankomst zorgen wij ervoor dat er iets lekkers voor iedereen klaarstaat. Daarna volgt uitleg over het gebruik van de ski- en snowboardmaterialen. Het skiën en snowboarden zelf gebeurt onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs.

De instructeurs zorgen ervoor dat zowel de beginner als de gevorderde een hoop plezier ervaart aan de activiteit. Veiligheid staat bij ons voorop. Het deelnemen aan de activiteiten van het bedrijfsuitje vindt dus ook altijd plaats in een gecontroleerde omgeving. De instructeur houdt toezicht op de baan. De snelheid en hellingshoek van de baan zijn door de instructeurs aan te passen aan het eigen niveau van de skiër. Via de afstandsbediening kan de instructeur de baan altijd eenvoudig en snel stopzetten.

Mocht je dus nog nooit geskied hebben, of hier een lichte angst voor hebben, dan is dit het moment om er zorgeloos vanaf te komen! Mobiliseer je omgeving en kom in actie.

Onze gezellige skihut biedt plaats aan groepen van 15 tot 120 personen. Ook kleinere groepen kunnen wij goed bedienen. Je huurt dan voor je bedrijfsuitje een deel van de ruimte. Naast het drinken kunnen wij voor jullie ook het eten verzorgen. Van simpel tot uitgebreid, bij Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle kun je terecht voor ieder type bedrijfsuitje of teamuitje in de omgeving Overijssel.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voor een eventuele offerte. Of beter nog; maak een vrijblijvende afspraak en kom langs bij Indoor Ski Centrum Leenman.