Kinderfeestje

Onder begeleiding van een gediplomeerde skileraar maken de kinderen spelenderwijs kennis met het skiën. Dit is niet alleen leuk en uitdagend, maar ook nog eens erg goed voor de ontwikkeling van de motoriek.

kinderfeestje-zwolle

Lachen, gieren en brullen

Stel je eigen feestje samen

Voor kinderen staat een feestje op de rollerbaan garant voor een moment van lachen, gieren en brullen. Het lopen met de skischoenen is voor de meesten al een hele belevenis op zich. De kinderen werken een divers programma af waardoor ze zich geen seconde vervelen.

Het basistarief is € 150,00 voor tot en met 6 kinderen. Jullie kunnen met meer kinderen komen t/m maximaal 9 kinderen per baan. De meerprijs per extra kind bedraagt € 15,- Het arrangement is geldig voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Feestjes worden overdag gegeven en je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Andere tijden en dagen zijn natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor geldt eventueel een toeslag.

Voor deze prijs krijgen jullie een uur de beschikking over een van onze banen inclusief skileraar. Maar jullie zijn er natuurlijk al een half uur eerder om de skischoenen uit te zoeken en aan te doen. Na afloop van het skiën zijn jullie ook nog bij ons te gast.
Na al dat bewegen staat er voor de kinderen een drankje en versnapering klaar. Om het helemaal compleet te maken, kun je met een bijbetaling van € 7,50 euro per kind een verjaardagsmenu bestellen. Dit menu bestaat uit nog een drankje, een portie poffertjes en een ijsje.

Het gebruik van de skimaterialen zit bij de prijs inbegrepen.

Tip: vergeet vooral je camera niet, want het wordt een heel spektakel!

Grotere baan

Nu is het moment om te beginnen!

Introductie les? Dat kan!