Skilessen voor kinderen

Het Indoor Skicentrum in Zwolle is gespecialiseerd in skiles voor kinderen. Wij geven les aan kinderen vanaf 5 jaar of bijna 5 jaar omdat we van mening zijn dat pas vanaf 5 jaar maximaal rendement uit de lessen wordt gehaald. Speciaal voor kinderen tussen 5 en 12 jaar hebben wij de kids-club .

De kids-club

De lessen worden aangeboden door speciaal opgeleide kinderleraren. De skiles staat in het teken van op een speelse manier beter leren skiën. Bij de kids-club staan de kinderen  met leeftijdsgenootjes van hetzelfde ski niveau op de baan.  De kinderen staan met maximaal drie tegelijk op de baan ,wat ook het plezier voor de kinderen verhoogt. Omdat de kinderen met zijn drieën tegelijk lessen is het tarief daardoor voordeliger.

Tarief & Duur
6 lessen kids-club €175,00, november, december

€ 185,00 januari februari.

.Skiles kinderen Zwolle

Ski Team Zwolle en Jeugd Team Zwolle

  • Ski Team: Speciaal ontwikkelt voor kinderen vanaf 10 jaar tot en met 12 jaar. Voor hen die nog meer uitdaging willen dan de kidsclub en die grof parallel skiën op de baan.
  • Jeugd Team: Voor kinderen vanaf 7 tot 10 jaar die  meer uitdaging willen dan de kidsclub en al hebben deelgenomen aan een kidsclub

Weet je niet zeker of jouw kind bij het ski team of jeugdteam kan: vraag het dan even aan de skileraar of bij de receptie.

Duur
10 trainingen op hoog niveau op de indoor skibaan in Zwolle. De kinderen skiën met zijn zessen tegelijk. Er wordt gewerkt met een uur les tijd. Dus niet 2 keer 15 minuten zoals bij de kids-club. Dit houdt in dat de kinderen bij de baan blijven en dat er gebruik wordt gemaakt van vliegende wissels .

Wanneer is er skiles voor kinderen?
Skiles voor kinderen is er vier keer voor de kerst vakantie, zes keer voor de voorjaarsvakantie. Tijden in overleg.

 

Neem contact op met Indoor Skicentrum Zwolle voor meer informatie of om je kinderen direct aan te melden.

Indoor Skicentrum Zwolle