Kinderfeestje

Organiseer je kinderfeestjes bij Indoor Ski Centrum Zwolle!

kinderfeestje zwolle

Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur maken de kinderen spelenderwijs kennis met het skiën. Dit is voor de kinderen niet alleen leuk en uitdagend, maar ook nog eens erg goed voor hun motoriek.
Voor kinderen staat een feestje op de rolbaan garant voor een moment van lachen, gieren en brullen. Het lopen met de skischoenen is voor de meesten al een hele belevenis, daar begint het al mee! De kinderen werken een divers programma af waardoor ze zich zeker niet zullen vervelen.
Ons basistarief is € 115,00 voor minimaal 6 kinderen. Jullie kunnen met meer kinderen komen tot maximaal 9 kinderen per baan. De meerprijs per extra kind bedraagt € 9.95 per kind. Het arrangement is geldig voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Feestjes worden overdag gegeven, je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Andere tijden en dagen zijn natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor geldt eventueel een toeslag.

kinderfeestje zwolleVoor deze prijs krijgen jullie een uur de beschikking over een van onze banen inclusief instructeur. Maar jullie zijn er natuurlijk al een half uur eerder om de skischoenen uit te zoeken en aan te doen. Na afloop van het skiën zijn jullie ook nog bij ons te gast.
Na al dat bewegen staat er voor de kinderen een drankje en versnapering klaar. Om het helemaal compleet te maken kunnen jullie met een bijbetaling van € 4.95 euro per kind een verjaardagsmenu bestellen welke bestaat uit nog een drankje, een portie poffertjes en een ijsje.

Het gebruik van de skimaterialen zit bij de prijs inbegrepen.

Tips:
Vergeet vooral uw camera niet, zodat u een aantal leuke foto’s kunt schieten van het hele spektakel.
Ook als ouder of verzorger kun je ontspannen genieten van dit alles in onze gezellige skihut.

Informeer naar de mogelijkheden van het organiseren van een kinderfeestje per mail of telefonisch.