Skilessen en Snowboardlessen

Ski- en Snowboardles in Zwolle

Het Indoor Skicentrum Zwolle is het begin van je wintersport. Er is geen betere voorbereiding dan om al bij ons in Zwolle te komen om skilessen of snowboardlessen te volgen. We hebben verschillende aanbieding voor de lessen. U kunt altijd bij ons losse lessen boeken of een ski- of snowboard cursus van 6 of 12 lessen. Voor de kinderen hebben wij speciaal de kids-club. dit alleen voor het skiën.

Het snowboarden kan vanaf 10 jaar, het skiën vanaf 5 jaar.

Voor zowel jong als oud, voor beginner of gevorderde: wij bieden een passend lesaanbod.

De combinatie van onze banen, lesmethode en instructeurs zorgen voor een veel hoger lesrendement dan lessen in de sneeuw. Het rendement is zoveel hoger dat je om een bepaald niveau te bereiken bij ons voordeliger uit bent als op de wintersport zelf. Naast een financieel voordeel is het misschien nog wel belangrijker dat je op de wintersport kunt doen wat je wilt. En dat is skiën of snowboarden in plaats van lessen. Het gaat ook dan om veel ski- en snowboard plezier.

Onze gediplomeerde instructeurs beoordelen jouw niveau en passen daar de vorm van begeleiding op aan.

Je staat met maximaal twee cursisten tegelijk op een eindeloze piste welke naar jouw niveau in snelheid en hellingshoek kan worden aangepast. Je krijgt dus bijna privé les op een privé piste!

Skilessen Zwolle

De lessen op de rolbaan laten jouw spieren alvast wennen aan de belasting die je te wachten staat in de sneeuw. Het is tevens een hele goede conditietraining. Je zult dus langer van de sneeuw kunnen genieten en de kans op blessures neemt af.

Veiligheid staat bij ons voorop. Bij Indoor Skicentrum Zwolle worden onze skilessen en snowboardlessen gecontroleerd uitgevoerd. Zo staan onze instructeurs altijd dichtbij en overzichtelijk opgesteld. Mocht het onverhoopt fout gaan dan kan hij of zij direct ingrijpen en de baan stopzetten. Tijdens snowboardlessen stellen wij het dragen van een helm en kniebeschermers verplicht. Door het realiseren van een zo veilig mogelijke trainingsomgeving hebben wij al menig cursist over zijn of haar angst heen kunnen helpen.

Naast veiligheid vinden wij het erg belangrijk dat je plezier beleeft aan onze lessen. Onze indoorbanen en skihut zijn gezellig ingericht waardoor je bij ons al echt de wintersportsfeer kunt proeven.

De lessen die we aanbieden zijn inclusief het gebruik van ski- snowboardmaterialen.

Tips:

  • Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, zo heb je voldoende tijd om de ski- of snowboardschoenen uit te zoeken en aan te trekken.
  • Zorg dat je makkelijk zittende kleding draagt tijdens de lessen. Dit zorgt namelijk voor meer bewegingsvrijheid. Bijvoorbeeld een trainingsbroek en shirt met lange mouwen.

Overtuig jezelf en boek nu één of meerdere lessen. Voor diegene die nog nooit bij ons zijn geweest hebben we eenmalig een speciaal introductietarief. Een niet te missen kans om met ons kennis te maken.

Indoor Skicentrum Zwolle