Skilessen voor kinderen

Het Indoor Skicentrum in Zwolle is gespecialiseerd in skiles voor kinderen. Speciaal voor de kinderen hebben wij de kids-club maar ook bieden wij lessen aan voor kinderen die al gevorderd skiër zijn.

De kids-club

De lessen worden aangeboden door speciaal opgeleide kinderleraren. De skiles staat in het teken van op een speelse manier beter leren skiën. Bij de kids-club staan de kinderen zoveel mogelijk met leeftijdsgenootjes met hetzelfde ski niveau op de baan.  De kinderen staan met zijn drieën tegelijk op de baan wat ook het plezier voor de kinderen verhoogt. Doordat de kinderen met zijn drieën tegelijk staan is het tarief ook voordeliger.

Tarief & Duur
6 lessen kids-club €170,00

Skiles kinderen Zwolle

Ski Team Zwolle en Jeugd Team Zwolle

  • Ski Team: Speciaal ontwikkelt voor kinderen vanaf 10 jaar die nog meer uitdaging willen dan de kidsclub en die grof parallel skiën op de baan.
  • Jeugd Team: Voor kinderen vanaf 7 tot 10 jaar die  meer uitdaging willen dan de kidsclub en al hebben deelgenomen aan een kidsclub

Weet je niet zeker of jouw kind bij het ski team kan: vraag het dan even aan de skileraar of bij de receptie.

Duur
12 trainingen op hoog niveau op de indoor skibaan in Zwolle. De kinderen skiën met zijn zessen tegelijk. Er wordt gewerkt met een uur les tijd. Dus niet 2 keer 15 minuten zoals bij de kids-club. Dit houdt in dat de kinderen bij de baan blijven en dat er gebruik wordt gemaakt van vliegende wissels .

De laatste  4 trainingen dienen als voorbereiding voor het NK synchroon skiën.

Wanneer is er skiles voor kinderen?
Skiles voor kinderen is er twee keer voor de kerst vakantie, zes keer voor de voorjaarsvakantie en vier trainingen na de voorjaarsvakantie.

Tarief
De kosten zijn € 395,00.

  • Prijs is inclusief inschrijf geld NK.
  • Prijs is op basis van vier kinderen per team. Bij te weinig aanmelding kan er worden afgeweken in aantal training of prijs. Dit doen wij in overleg.

Neem contact op met Indoor Skicentrum Zwolle voor meer informatie of om je kinderen direct aan te melden.

Indoor Skicentrum Zwolle