Ski- en snowboardcursus

Zowel voor skiërs als voor snowboarders bieden wij cursussen aan. Alle cursussen bestaan uit 6 lessen. De skicursus wordt gegeven op vaste tijdstippen. De snowboard cursus daarentegen niet aangezien dit afhankelijk is van het aantal aanmeldingen. Neem gerust contact op om te vragen naar de cursus data.

De cursussen worden aangeboden voor een voordelig tarief. Het is niet mogelijk om de lessen op een ander tijdstip in te halen. Cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmelding. Klik op onze ski cursus agenda voor data en beschikbaarheid van de verschillende cursussen.

Kerst skicursus

Tijdens de kerstvakantie vindt op ,21,22 en 23 december 2019 de kerstcursus plaats en op 27,28 en 29 en december 2019 de oliebollencursus.

3 achtereenvolgende dagen lessen op het hetzelfde tijdstip bij dezelfde leraar voor een nog sneller rendement. Kosten € 93,00 ( in plaats van € 123,00.)

Skicursus Zwolle

 

Beginners cursus

Ga je voor het eerst op wintersport? Heb je ooit een keer een dagje geskiet? Of heb je helemaal geen ervaring? Dan is de beginners cursus iets voor jou.

De cursus wordt aangeboden op vaste avonden. Het voordeel van een beginnerscursus is dat je zes weken aan sluitend les hebt van dezelfde leraar en in dezelfde groep. De leraar heeft binnen de lessen genoeg mogelijkheden om te schuiven met de indeling zodat je altijd bij iemand op de baan staat van hetzelfde niveau.

Bekijk de ski cursus agenda voor data .