Bedrijfsuitje of Teamuitje

Het Indoor Skicentrum Zwolle biedt een aantal leuke mogelijkheden voor een geschikt bedrijfsuitje of teamuitje in Zwolle.

Zo kun je bij ons sportiviteit en plezier combineren tijdens een uitdagend bedrijfsuitje. Bij aankomst zorgen wij ervoor dat er iets lekkers voor iedereen klaar staat. Daarna volgt er een uitleg over het gebruik van de ski- en snowboardmaterialen.

Het skiën en snowboarden gebeurt onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs.

bedrijfsuitje zwolle

De instructeurs zorgen ervoor dat zowel de beginner als de gevorderde een hoop plezier ervaart aan de activiteit. Veiligheid staat bij ons voorop. Het deelnemen aan de activiteiten van het bedrijfsuitje vindt dus ook altijd plaats in een gecontroleerde omgeving. De instructeur houdt toezicht op de baan. De snelheid en hellingshoek van de baan zijn door de instructeurs aan te passen aan het eigen niveau van de skiër. Via de afstandsbediening kan de instructeur de baan altijd snel stopzetten.

Mocht je dus nog nooit geskied hebben, of hier een lichte angst voor hebben, dan is dit het moment om er zorgeloos vanaf te komen! Mobiliseer je omgeving en kom in actie.

Bij ons ben je actief bezig tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje. Dit verbetert de onderlinge verstandhouding in de groep. Men bemoeit zich met elkaar, moedigt aan en versterkt de onderlinge contacten. Ook de zogenaamde niet-skiërs raken enthousiast en gaan de baan op zodat uiteindelijk de hele groep bezig is.

Onze gezellige skihut biedt plaats aan groepen van 30 tot 100 personen. Ook kleinere groepen kunnen wij goed bedienen, maar in verband met onze bezetting van de rolbanen is het mogelijk dat er dan ook andere mensen gebruik maken van de ruimte. Je huurt dan voor je bedrijfsuitje een deel van de ruimte.

bedrijfsuitje zwolle

Naast het drinken kunnen wij voor jullie ook het eten verzorgen. Van simpel tot uitgebreid, bij Indoor Skicentrum Zwolle kun je terecht voor elk type bedrijfsuitje of teamuitje in de omgeving Overijssel.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voor een eventuele offerte. Of beter nog; maak een vrijblijvende afspraak en kom langs bij Indoor Skicentrum Zwolle.

Ervaar de sfeer van het skiën in onze gezellige skihut met rondom een realistisch geschilderd Alpenlandschap.

Indoor Skicentrum Zwolle